min prince

mammas kärlek

äntligen klippt å födelsedagskalas!

i fredags var emilie på besök! jättemysigt, hon klippte till mitt jätterisiga hår, nu känns det mkt bättre! vi fikade med hembakta bullar å åt soppa å macka till lunch! Tack för en jättemysig dag Emilie!


på lördagen var det ju hjärtans dag å från min underbara sambo daniel fick jag ett hopprep! som jag faktiskt använt å våran pussgurka prins liam fick en jäätefin jeansjacka från lindex! tack så mycket älskling!
sen kl 2 bar det av till högdalen med i bilen hade vi min mamma å mormor. vi skulle på kalas hos min kusin Denize!
där drack vi kaffe å åt god cheesecake å hembakta kanelbullar! mums!!

på söndagen alltså igår kom daniels bror richard med sin dotter emeli å tjej maricka, vi delade ut försenade julklappar!!
väldigt sena liam fick en jättesnygg dunjacka å en par försmå raggisar! får spara till nästa barn!

hoppas ni haft en bra helg!

kramar!!!

susanne på besök å köket är klart!!

det har varit såå mkt att göra i köket har inte haft tid att blogga.. vi har satt fast våran nya bänkskiva med nersänkt diskho å sen har vi kaklat matt svart kakel! det är sååå himla fint, har nästan bosatt mig i köket! är så nöjd! i morgon är det bullbak me mormor å på fredag blir jag ompysslad, min emilie kommer hit å ska göra mig fin i håret.

idag hade jag susanne på besök med två av tre pojkar! sebastian på 4mån å alexander snart 3 år. först blev det kaffe sedan bar det av med vagnarna till ica maxi för att handla lunch. satan va halt det var ute halkade flera ggr.

tack susanne för en mysig dag!

på kvällen kom sedan mina underbara föräldrar med en svart badbalja å en svarpotta å en badleksak, även en ny vårjacka till liam!! vi tog en fiak med liam fck sin kvällsgröt!! mumma tycker han att det e! :)

tack mormor å morfar för alla fina saker vi fått!!

det var lite uppdatering! lovar bli bätte på att skriva oftare!


Å så var det måndag igen..

Idag har jag å liam varit på barnvagnstur till ica maxi, det tar ca 20 min att gå. lagom promis. mannen som ska hjälpa oss att kakla vårat kök kunde inte komma idag utan det blir imorn å på onsdag och torsdag. sen vid halv fem kom min kära bror å pappa hit för linus skulle klippas å han blev nöjd som vanligt. :)

i helgen har det inte hänt lte.. i lördags var det storhandla å sätta upp kökslampa,  ljust å fint blev det!
sen på söndag gick vi över till mamma liam mormor å där var även min mormor liams gammelmormor, vi fikade å åt hemmalagad ärtsoppa.. mums!! tack mamma för den goda ärtsoppan! sen bar det av hem å fixa iordning middag.. tavos. Daniels bror kom över med sin sambo och deras två barn. liams kusiner. sen när dom åkt blev att krypa upp i soffan under en filt å dricka the.. Mys! jag såg filmen holiday!! jättebra faktiskt!
 
hoppas ni haft en bra helg!

RSS 2.0